lock search attention facebook home linkedin twittter

Pressmeddelanden

Managementkonsultföretaget Capacent AB breddar sin portfölj med rekryteringstjänster i form av search och headhunting i ett eget bolag under varumärket Capasearch

Grundarna till bolaget, Charlotte Mårdh och Sara Heimer, har de senaste åren mycket framgångsrikt hjälpt bolag att tillsätta chefer och andra nyckelpersoner. "Att få chansen att bygga upp den här verksamheten från grunden och göra det i en koncern som har samma värderingar som vi känns oerhört roligt och inspirerande" berättar Charlotte.

Edvard Björkenheim, VD på Capacent AB, kom i samband med en rekrytering i kontakt med Charlotte och Sara. Han blev imponerad över deras engagemang och noggrannhet men också av urvalet av kandidater. Något som han saknat i tidigare samarbeten med rekryteringsföretag.

Capacent har redan erfarenhet av rekrytering då de mycket lyckosamt kombinerat konsultverksamheten med rekrytering på den isländska marknaden. "Nu breddar vi vår portfölj på den svenska marknaden och är jätteglada över att vi med lyhördhet och engagemang ska kunna erbjuda våra kunder "rätt person på rätt position" - det är ofta en viktig del av de förändringsprogram våra kunder driver, förklarar Edvard Björkenheim. "Vi ser fram emot hur vi tillsammans ska fortsätta växa med befintliga och nya kunder."

Den nya verksamheten drivs som ett självständigt dotterbolag till Capacent AB och kommer att jobba med egna kunder samt bistå i projekt som drivs av Capacent. Läs mer om Capasearch erbjudande på www.capasearch.se.

Edvard Björkenheim
Koncernchef och Vd

För ytterligare information kontakta:

Edvard Björkenheim, Koncernchef och Vd Capacent
Edvard.bjorkenheim@capacent.se
+46 76 001 58 01

Charlotte Mårdh, Vd Capasearch
Charlotte.mardh@capasearch.se
+46 73 022 83 53

Filer för nedladdning
Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via e-post.